"Ангелските тромпети" на HAARP вече се чуват по целия свят!(Видео)

Go down

"Ангелските тромпети" на HAARP вече се чуват по целия свят!(Видео)

Писане by pajak on Пет 22 Май 2015, 18:48

"Ангелските тромпети" на HAARP вече се чуват по целия свят! /СНИМКИ+ВИДЕО/

Този феномен започна да се случва все по често в различни точки по света.

Изведнъж неподозиращите хора чуват изключително силни звуци, буквално наподобяващи дълбок духов инструмент предава LCKL.

Звукът е направо смразяващ, наподобява на нещо свръхестествено – може би божествено, а може би адско!

Не е дадено никакво официално обяснение на феномена все още.

Световните форуми буквално се взривиха! Хиляди хора са чули ужасяващите звуци и са били вцепенени! Обикновено след „тромпетите“ следва странно климатично явление – силен дъжд, град,  ураганен вятър.

Най-много са свидетелствата от Украйна! Този запис е направен в Киев през 2011 и прекрасно илюстрира за какво става въпрос:


Чут е от хората в радиус от 30 километра.  Подобни звуци са чути и в други точки на света, а в почти всички случаи, хората се оплакват от сериозни здравословни проблеми. Загуба на апетит, световъртеж и гадене били първоначалните ефекти, но случаите на рак в тези райони сериозно зачестили веднага след „тромпетите“!

Според много набожни хора, това са Седемте тромпета на Откровение – сигналът на ангелите, че идва страшният съд! Други виждат ясна извънземна намеса – дали това не са звуци от извънземни кораби!? В последно време се засичат повече НЛО от когато и да е било!

">
Но най-сериозната теория гласи, че трябва да търсим източника тук, на земята! Според много алтернативни изследователи, цитирани от binews, това са звуците на климатичното оръжие HAARP!

ХААРП (HAARP) въздейства на климата ни, като използва големи антени, които излъчват радиочестотна енергия към йоносферата, пресъздавайки по този начин в умален модел обичайното въздействие на слънцето.

Програмата ХААРП (HAARP) стартира с един законопроект на Конгреса на САЩ през 1990 г. Накратко, Конгресът възложи на министерството на отбраната да проучи възможността да бъде използвана йоносферата за „различни стратегически цели“.

Така започна сътрудничеството между военноморските и военновъздушните сили по тази програма. Именно тези 2 организации работят съвместно 7 години. Приложенията на тези патенти включваха унищожаването на балистични ракети, а така също и контрол и разстройване на комуникациите.

Най-важната функция на ХААРП си остава модификацията на климата – създаване на „поръчкови“ природни катаклизми, които да сринат врага! Ето как изглежда съоръжението:


Счита се, че използването му образува правилни геометрични форми в облаците:


ХААРП (HAARP) може да има фатални последици за човечеството! Само за своите експерименти тази програма излъчва към йоносферата енергия с мощност 1 милиард вата. Това може да предизвика такива вибрации на земята, че да се създаде земетресение и редица други катаклизми.

Този запис е от 7-ми май тази година. Същите кошмарни звуци в Канада:

А тези звуци доказват, че програмата вече е активна и се провежда и днес, поставяйки под прицел различни точки на планетата! „Ангелските тромпети“ са звуците от манипулациите на йоносферата от адското оръжие!

Точно по тази причина в последствие се наблюдават аномалии, а хората, които чуят адската музика се поболяват!

Според редица експерти ХААРП има и редица психотронни ефекти върху човешката психика и цялостното му здравословно състояние.

Какви обаче могат да бъдат последиците, след като разрушаваме йоносферата с толкова много енергия?

Буквално катастрофални!

Както сами виждаме вече планетата ни буквално се тресе! Редица мегаземетресения буквално изравниха непал със земята, а изключително странни природни феномени започнаха да се случват в различни точки на планетата.

Ако „тромпетите“ са зловещия глас на ХААРП, тогава те наистина вещаят края на нашия свят!/Bradva.BG
Източник: http://bradva.bg/bg/article/article-46384#.VV9S_dLtmkp

pajak
Любител на паранормалното
Любител на паранормалното

Posts : 261
Join date : 10.04.2015

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

- Similar topics

 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите