"Светлините на Финикс" и видяно извънземно

Go down

"Светлините на Финикс" и видяно извънземно

Писане by Георги on Чет 19 Ное 2015, 07:10

Едно от най-знаменателните съвременни масови наблюдения на НЛО се случва на 13 март 1997 над американския град Финикс. Тогава хиляди хора наблюдават странни светлини в небето, които сякаш са илюминаторите на гигантска летяща чиния. Военни излизат с обяснението, че това са били техни сигнални ракети изстреляни при учение. Съмненията обаче остават.Наскоро се появи интересен разказ в Интернет, той е от 60-годишен мъж, който е пожелал да запази анонимност. Той твърди, че в същия ден на появяването на светлините, извънземно същество се опитало да проникне в дома му.

"Аз си легнах около 10 вечерта, но скоро се събудих от нетипични звуци - сякаш някой се опитваше да отвори прозореца на спалнята".

Мъжът си помислил, че това е крадец, затова грабнал оръжието си и се втурнал разгневен да види какво става. Запалил външните лампи и бил тотално шокиран от това, което видял. Някакво създание тъкмо се отдалечавало от къщата. Прескочило оградата и се насочило към близката гора. Скоро от там излетяла летяща чиния. Апаратът прелетял близо до къщата на човека и той успял добре да го разгледа, Чинията била с диаметър около 12 метра, от долната страна имала червени и жълти светлини, не издавала звук.

Мъжът описва самото извънземно като хуманоид с височина над 2 метра и изключително дълги ръце. Главата му била оформена като футболна каска.

Човекът не е видял прословутите светлини над Финикс, дори дълго време не е разбрал за тях. Една по-късно научил за това масово наблюдение на НЛО и осъзнал, че се е случило на същата дата на която видял извънземното.

http://misterika.blogspot.bg/2015/11/blog-post_19.html

_________________
Docendo discimus!
avatar
Георги
Главния
Главния

Posts : 1201
Join date : 10.04.2015

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите