НЛО - кораби на извънземни птици?

Go down

НЛО - кораби на извънземни птици?

Писане by Георги on Чет 09 Юни 2016, 07:35

За това какво представляват така наречените НЛО се спори от десетилетия. От измами и самозаблуждения, през естествени природни феномени, до кораби пилотирани от някого - всякакви теории има. Отделно теорията за изкуствения произход на неидентифицираните летящи обекти има десетки подварианти в зависимост от това кой пилотира тези кораби - като се почне от хора работещи по тайни военни обекти, мине се през демони и се стигне до разнородни извънземни същества.

Една от любимите ми хипотези е, че НЛО-тата са управлявани от гъби, писал съм за нея тук:

НЛО и гъбите

Сега към странните теории ще прибавя още една - че тези летящи обекти са пилотирани от птици, но не какви да е птици, а извънземни птици! Нека видим какви са доводите за това твърдение.

Първо съдейки по земните птици, може да се каже, че това са доста умни и съобразителни животни. От години фантасти и учени предполагат, че ако на друга планета се развие живот, то не е задължително той да повтори историята на земния живот и бозайниците да доминират. В други слънчеви системи до разумна интелигентност могат да достигнат насекомоподобни същества, водни същества (риби), студенокръвни (рептили) и птици. Тоест няма теоретически пречки извънземна цивилизация от птици да започне да строи космически кораби и да почне да обикаля галактиката.

Второ, много от странните същества виждани на Земята наподобяват птици или най-малкото имат крила. Като се почне от Мотман и се мине през всички други летящи хуманоиди. Възможно ли е това да не са просто градски легенди, а да са пилотите на извънземните кораби посещаващи нашата планета?

Не на последно място трябва да се отбележи това, че често скептиците обясняват наблюденията на НЛО с ята от птици. Тоест група летящи птици биват обърквани за НЛО. Ами ако е точно обратното? Дали НЛО не са вземани за ята птици? Може би това е нарочния камуфлаж на извънземните птици. Те идват на нашата планета и искат да останат незабелязани. Няма да се правят на нещо непознато, ще се дегизират на нещо, което им е добре познато - а именно летящи птици

http://misterika.blogspot.com/2016/06/blog-post_9.html

_________________
Docendo discimus!
avatar
Георги
Главния
Главния

Posts : 1201
Join date : 10.04.2015

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите