Върколак в Западна Вирджиния, САЩ

Go down

Върколак в Западна Вирджиния, САЩ

Писане by Георги on Пон 11 Юли 2016, 07:59

История изпратена до Phantoms and Monsters.

Това се случи на 8 юни около 7:30 вечерта. Шофирах на запад по Морган Рън Роуд близо до Лубук Лейн в Мононгалия Каунти, Западна Вирджиния. Бях близо до езерото Чийт.

След като подминах Лубук Лейн, забелязах висока фигура да излиза от гората и после пак да се връща сред дърветата. Не карах много бързо, така че, можах да я разгледам сравнително добре. Все още обаче не мога да повярвам на това, което видях.

Съществото се извърна и ме погледна. Кълна се - това бе вълк стоящ на два крака. Главата му беше огромна, с дълга тъмна коса / козина. Тялото му беше почти като на добре сложен човек, макар все така да запазваше характеристиките си на вълк. Краката не ги видях добре, но определено бяха вълчи. Имаше мускулести човекоподобни ръце с дълги нокти. Очите проблясваха. Лицето си беше вълче - с вълчи муцуна и уши. Съществото изглеждаше зло.

Мисля, че държеше нещо в дясната си ръка, но тялото му ми пречеше да видя добре. Изгледа ме няколко секунди след което с няколко стъпки се скри сред храстите.

Като се прибрах потърсих други подобни наблюдения описани в Интернет. Не намерих от Западна Вирджиния, но това се случи близо до границата с щата Пенсилвания, а там има.

http://misterika.blogspot.bg/2016/07/blog-post_11.html

_________________
Docendo discimus!
avatar
Георги
Главния
Главния

Posts : 1201
Join date : 10.04.2015

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите