Сънна парализа, тулпа, демон или холограма?

Go down

Сънна парализа, тулпа, демон или холограма?

Писане by Георги on Сря 21 Сеп 2016, 05:28

История от Америка.

Аз работя в късните часове по арт проекти. Въпросната вечер реших, че е време да си почина и изгледах няколко фима. Легнах си към 1:00 през нощта. В 3:00 бях събуден от странен кошмарен сън. Много от детайлите на съня не помня, но имаше смърт на близки, както и някои много зловещи видоизменящи се същества.

След като се събудих, видях лице да се рее в стаята ми. То изглеждаше като древна маска и изобразяваше типичен демон с рога.То се носеше из въздуха в продължение на 10-15 секунди след това избледня, докато аз се разсънвах. Преживяването бе зловещо. Два детайла го правеха още по-необичайно. Докато виждах лицето, чувах и звук подобен на тибетски хор пеещ една дълга нота. Той отшумя заедно с изчезването на изображението. Огледах стаята, бях напълно буден, лицето и звука ги нямаше, но мернах за миг нещо в най-тъмния ъгъл на помещението. Сякаш две червени точки се спотайваха там. Донякъде приличаха на точките, които се появяват при осветяване с лазер. Бяха почти на височината на нормално висок човек и не се рееха като лицето. Мернах ги само за секунда-две. В следващия момент вече ги нямаше, а тази част от стаята вече не бе толкова необичайно тъмна. Тогава пък започна самата къща да скърца и стене все едно някой я натискаше и огъваше. След това най-после настъпи тишина. Бавно до мен започнаха да достигат познатите нощни звуци - щурците се чуваха през отворения прозорец и т.н.

Станах и проверих всички помещения в къщата. Какво бе това преживяване? Халюцинация? Демон? Една друга идея бавно изплува в съзнанието ми - дали някой с дрон не е прожектирал холограма в стаята ми през прозореца? Това би обяснило и странния звук.

**********

Най-вероятно става въпрос за преживяване в състоянието известно като сънна парализа. В историята обаче ми хареса, че човекът търси и друго логично обяснение - дали някой шегобиец наистина не му е направил номер чрез дрон способен да прожектира изображения, това би обяснило освен звука и двете "очи" като точки от лазер. А може би наистина го е посетил демон? Или пък тулпа е изскочила директно от съня му....

http://misterika.blogspot.bg/2016/09/blog-post_21.html

_________________
Docendo discimus!
avatar
Георги
Главния
Главния

Posts : 1201
Join date : 10.04.2015

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите