НЛО и придобиване на черни очи

Go down

НЛО и придобиване на черни очи

Писане by Георги on Пет 21 Окт 2016, 05:28

Има различни теории от къде са се появили така наречените "хора с черни очи" (и по-специално деца с черни очи). Дали този случай може да даде някаква яснота по въпроса?

Тази история е разказана от слушател обадил се в радио-шоуто "Coast to Coast AM".

"Бе 1-ви ноември 1980. Аз и чичо ми бяхме на лов в едно поле близо до гората. Тогава забелязахме светлина, която чертаеше четириъгълна форма в небето. Движеше се от ъгъл до ъгъл и си сменяше цвета. Веднъж бе червена, като се премести на следващия връх на четириъгълника бе синя, след това бяла, след това оранжева. Гледахме я около 10 минути след което светлината се премести в центъра на фигурата. В този момент мълния падна от небето, удари светлината и тя се раздели на четири светлини, които отлетяха.

Сякаш електричество премина през мен, дори космите на ръцете ми настръхнаха. Казах "какво бе това?" и погледах към чичо ми.

Той бе застанал напълно неподвижно, а очите му бяха станали изцяло черни. Хванах го за ръката и го разтресох. Той падне и след малко се свести, попита ме какво става. Не помнеше нищо от случката, и до днес не помни. Вместо това от онзи момент насетне чичо стана много религиозен.

Мисля, че НЛО-то или няколкото НЛО-та са чакали за светкавицата да ги зареди."

***************

Аз лично не знам дали НЛО-то е било там, за да се зареди с енергия и хората случайно са станали свидетели на това и обекта / обектите са им повлияли по случайност. Не съм привърженик на това обяснение, мисля че НЛО-то е било там именно заради самите хора. Те са били подложени на експеримент. Целта е била да се види дали могат да "зомбират" / овладеят някого. Не случайно чичото не помни нищо, а очите му стават времено изцяло черни - той временно е бил "обсебен". След това обаче се е възстановил, а на другия човек, племенника му дори не е повлияло това с което са ги облъчвали съществата летящи в обекта (само е настръхнал от статичното електричество). Ако може да се вярва на свидетеля, случката се разиграва в началото на 80-те години на ХХ век, а "децата с черни очи" се появяват в края на 90-те и в началото на новия век. Явно на извънземните или който там лети с тези НЛО са им трябвали 20 години, за да усъвършенстват технологията и вече веднъж хванали някой земен човек, той завинаги става техен безволеви слуга. Това разбира се е само една моя дива теория, но нека се замислим....

http://misterika.blogspot.bg/2016/10/blog-post_21.html

_________________
Docendo discimus!
avatar
Георги
Главния
Главния

Posts : 1201
Join date : 10.04.2015

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите