Имам ли направена магия и как да я премахна?

Go down

Имам ли направена магия и как да я премахна?

Писане by Георги on Съб 05 Ное 2016, 05:39

Много хора отдават проблемите си и лошия късмет на магия, която някой им е направил. Винаги сме склонни да търсим някакъв външен и лесен отговор за случващото ни се. Дали обаче магиите са реални, не мога да кажа. Не бих обвинявал никого, който си мисли, че му е хвърлена магия, аз самият къде на шега, къде сериозно съм си мислил че някой ме е проклел. Понякога някои от случващите се неща са твърде странни за да са "просто съвпадение". Но от опит знам, че наистина съвпаденията могат да са много по-сложни отколкото дори сме си представяли - така че пак казвам, не мога да потвърдя, че правенето на магии има някакъв реален ефект. Все пак описаните тук методи не са особено опасни или вредни, така че може да ги пробвате, дори и да не вярвате.

Как да разберем дали имаме направена магия? Един от най-лесните начини според мен е този с картите Таро.

Изтеглете четири карти и ги поставете на следните позиции:

---1-------3---
---2-------4---

Имате магия ако на позиция 1 се падне някое Асо или някоя от следните карти:

Отшелникът, Смъртта, Кулата, Луната, Влюбените (картата е позната и като Любовниците) или Жрецът.

Специално "Влюбените" конкретизира, че имате направена любовна магия.

Дори и да не се падне никоя от тези карти на позиция 1, ако на позиция 2 има "9 мечове" или "10 жезли", то имате направена урока (каква е разликата между уроки и магии не ме питайте, не съм съвсем сигурен).

Ако на позиция 1 се е паднала някоя от картите показваща наличието на магия, позиция 2 дава насока за това кой може да я е направил.

Позиция 3 показва какво е отношението на околните към вас, независимо дали имате или не магия.

Позиция 4 показва какво е вашето отношение към самия себе си. Това може да служи за проверка до колко реална е подредбата.

И така, имаме магия (или си мислим, че имаме). Какво можем да направим, за да я развалим?

За следващият ритуал ви трябват:

Една черна свещ
Втора черна свещ или пчелен восък
Казанче или голяма купа

Закрепете черната свещ на дъното на съда като използвате пчелен восък или разтопения восък от друга черна свещ. Свещта трябва да е достатъчно висока, за да се подава поне на няколко сантиметра над ръба на купата. Напълнете съда с прясна вода до горе, но внимавайте да не намокрите фитила.

Поемете дълбоко въздух, медитирайте, изчистете ума си и запалете свещта. Представете си, че направената ви магия се намира в пламъка на свещта. Нека всичкото зло се намира в пламъчето. Свещта трябва да изгасне, когато пламъкът стигне го водата. В този момент магията трябва да е развалена. Изсипете водата в дупка в земята, в езеро или в поток. Заровете свещта. Всичко трябва да е приключило с магията.

http://misterika.blogspot.bg/2016/11/blog-post_5.html

_________________
Docendo discimus!
avatar
Георги
Главния
Главния

Posts : 1201
Join date : 10.04.2015

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите