Деца с черни очи - убийци?

Go down

Деца с черни очи - убийци?

Писане by Георги on Пет 14 Апр 2017, 07:07

История изпратена до американския блог Phnatom & Monsters.

Живея в Броуард Каунти, Флорида. Нещо странно и плашещо се случи миналият септември. Събудих се около 2 през нощта от почукване по входната врата. Пред входа бяха застанали момче и момиче. Попитах ги какво се случва, мислейки, че у тях се е случило нещастие, те само отговориха, че трябва да влязат вътре. Попитах защо, но те не отговориха. Тогава забелязах очите им - черни без никакво бяло. Уплаших се и им казах да се прибират след което тряснах вратата. Обадих се на полицията и им разказах за децата. Дойде една патрулка и обиколи квартала, но не намери нищо странно.

След два дни тъкмо паркирах автомобила си при моя дом, когато отново видях децата - те бяха на ъгъла на улицата. И момчето и момичето изглеждаха като 12 годишни, и двамата бяха с тъмна коса. Гледаха към къщата на моята съседка. Прибрах се вътре, свърших някои неща и когато отново излязох, тях ги нямаше.

Същата нощ се събудих около полунощ от воя на сирени. Къщата на съседката гореше, същата къща в която се взираха децата с черни очи. Пожарникарите се опитваха да потушат огъня, имаше и полицаи. Аз отидох при тях и им казах, че по-рано през деня съм видял децата да гледат съседската къща. Ченгетата не взеха това под внимание, явно сметнаха, че не е важно. По-късно сред развалините на къщата бе намерено тялото на моята съседка. Аутопсията е установила, че тя е била пребита и намушкана, явно ставаше въпрос за убийство. Аз бях извикан в полицейският участък и разпитван. Мисля, че бях заподозрян. После обаче основните подозрения паднаха върху приятелят на загиналата жена.

След два дни обаче полицаите отново ме разпитаха, този път у нас. Оказало се, че приятелят на жертвата имал желязно алиби. Ченгетата не питаха за децата, а аз не посмях отново да спомена за тях - да не би да си помислят, че се опитвам да отклоня вниманието от себе си с такава нелепа история. Страх ме е, че тези деца ще се върнат.

Лон, притежателят на Phnatom & Monsters, като един истински паранормален изследовател (а не мързел като мен Wink ) се е свързал с човека разказал тази история. Онзи човек и до ден днешен е много уплашен - той е един вид между чука и наковалнята. От една страна се страхува, че все пак полицията ще му повдигне обвинение в убийство, а от друга се притеснява от истинските убийци (дали това обаче са описаните деца с черни очи не може да се твърди със сигурност). Затова в оригиналната статия не се споменава къде точно се развива действието. Дали тогава всичко не е измислица? Мисля че не е, защото човекът и изпратил на Лон линк към местен новинарски сайт в който е описан инцидента - пожара и убийството. Ако си измисля, то ще е само в частта с децата, но защо му е да го прави?

http://misterika.blogspot.bg/2017/04/blog-post_14.html

_________________
Docendo discimus!
avatar
Георги
Главния
Главния

Posts : 1201
Join date : 10.04.2015

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите