Отвличания от жените в черно

Go down

Отвличания от жените в черно

Писане by Георги on Нед 16 Апр 2017, 06:32

Тази статия е писана от Ник Редфърн и може да се приеме за продължение на друг негов материал, ето този:

Жените в черно

Настоящата статия добавя няколко архивни случая от 19-ти и началото на 20-ти век.

На 31 октомври 1891 английският вестник "Weekly Mail" публикува зловеща история. Тя се отнася за нещо случило се в Хъл. Обикновена жена на име Проктор родила поредното си седмо дете. Тя дала бебето, което вече било на 9 дни на нейна роднина - мисис Драйер, която трябвало да занесе детето в църквата, където да бъде кръстено. С Драйер тръгнала и неизвестна възрастна жена облечена в черно. Макар и напълно непозната, тя някак си била спечелила доверието на майката Проктор и от известно време дори и помагала. Никой не знаел името ѝ, в квартала я наричали просто "лейдито в черно".Двете жени пристигнали в църквата. Мисис Драйер дала за момент бебето на странната жена в черно и излязла за малко навън. Когато се върнала нямало нито бебе, нито жена. Същата вечер на улицата наблизо били намерени детските дрешки, към които била прикрепена бележка казваща "Бебето е добре, но трябва да заминем за Лийдс". Нито бебето, нито жената някога били намерени.

Нещо подобно, но с обратен знак се случило след 7 години в Канада. Този случай е публикуван в "Daily Mail and Empire" от 7 април 1898. Бебе на видима възраст около 6 дни било изоставено една вечер пред входната врата на шивач живеещ в Торонто. Детето имало късмет, че мъжът този ден работел до късно и се прибрал към 9 вечерта, така открил бебето. Ако се е бил прибрал по-рано, детето вероятно още нямаше да бъде оставено и щяха да го намерят замръзнало чак на сутринта. Шивачът извикал полицията, която се заела със случая. Намерени са свидетели, които през въпросната вечер са видели странна жена в черна пелерина да се навърта наоколо между 8 и 8:30. Изглежда криела нещо под пелерината. Тази цялата история прилича на обикновено изоставяне на нежелано бебе от майка му, но има едно странно съвпадение - то е открито след повече от век. На 24 септември 2007 в "Toronto Star" е публикувана информация за скорошно зловещо откритие. На същата улица, където е изоставено бебето през 1898 при обновяване са открити мумифицираните останки на друго бебе. Трупът му е увит със стар брой на "Daily Mail and Empire", същият вестник, който отпечатва историята за изоставеното бебе и жената в черно през 1898. Броят на вестника е с дата 15 септември 1925 и се предполага, че неидентифицираното бебе е заровено през въпросната година.

Следващата статия е от английския "Evening Express", датата е 10 май 1910. Разказва се за едно новородено бебе, което за жалост ще почине само 5 дни след раждането си. По време на раждането от никъде ще се появи странна жена в черно, която ще помага. След това тя отново мистериозно ще изчезне. Как семейството я е допуснало? Дали тези "жени в черно" нямат способността да хипнотизират? Случаят е толкова странен, че съдебният лекар ще попита: "искате да ми кажете, че непозната е дошла, направила е каквото трябва и вие дори не сте знаели коя е тя?" Отговорът бил "да".

http://misterika.blogspot.bg/2017/04/blog-post_16.html


_________________
Docendo discimus!
avatar
Георги
Главния
Главния

Posts : 1201
Join date : 10.04.2015

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите