"Прилеп от Ада" видян в Чикаго

Go down

"Прилеп от Ада" видян в Чикаго

Писане by Георги on Нед 14 Май 2017, 05:38

В предишна статия писах за летящото създание наблюдавано напоследък в Чикаго:

Наблюдения на Мотман в Чикаго. Задава ли се бедствие?

Очевидците го описват като ненормално голям бухал (със светещи червени очи!), а паранормалните изследователи директно го наричат "Мотман". Ето поредният случай от този американски град с дата 27 април. На двамата очевидци това същество този път не е заприличало на бухал, а на прилеп.

Мъж и неговият син са били за риба на река Литъл Калумет, часът бил около 19:30. И преди са посещавали това място, но никога не са виждали нещо странно. Тъкмо си събирали нещата и смятали да си тръгват, когато чули звук като от влакови спирачки. Наблизо има линия и железопътен мост, но това нямало начин да е влак. Обикновено като минава влакова композиция, се усеща и трептене на земята. Сега нямало такова нещо. Тогава видели нещо да лети към дърветата от другата страна на реката. Изглеждало като гигантска черна птица. Отново чули звука докато създанието прелитало над влаковия мост. И двамата очевидци потвърждават, че никога не са виждали толкова голяма птица - с размерите на възрастен човек. Наричат го "прилеп от Ада". Бащата и синът се изнесли незабавно от мястото, защото не искали това чудо да се върне и да ги види.

Мотман е бил поличба за нещастие предишния път, когато се е появил (в Пойнт Плезънт). Дали и сега ще се случи трагедия? Дали ще има влакова катастрофа на този мост край който мъжете са ловили риба?

Снимки и карта от мястото:http://misterika.blogspot.bg/2017/05/blog-post_14.html

_________________
Docendo discimus!
avatar
Георги
Главния
Главния

Posts : 1201
Join date : 10.04.2015

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите