Демон / криптид с татуировки

Go down

Демон / криптид с татуировки

Писане by Георги on Чет 29 Юни 2017, 05:22

История изпратена до американския блог "Phantoms & Monsters".

Аз и моята дъщеря (която тогава бе на 3 години) се прибирахме с автомобил след като бяхме на гости в Дейвис, Западна Вирджиния. Пътувахме по пуст участък от път US 219 (Сенека Трейл). Бяхме на север от град Томас. Дъщеря ми пееше заедно с радиото, всичко бе спокойно, защото съм минавал от тук стотици пъти. Тогава на около 20 метра напред забелязах движение във въздуха над дърветата. Намалих, а нещото летеше право към нас. За няколко секунди се приближи на едва десетина метра. Първото нещо, което ясно успях да различа, бяха двойката гигантски размахващи се крила. Съществото кацна на пътя пред автомобила.

Бях шокиран. Създанието бе високо около 2.10-2.20 от петите до главата, а крилата му се извисяваха над главата с още десетина сантиметра. Определено бе хуманоид, с атлетично тяло подобно на човек занимаващ се с бодибилдинг. Нямаше коса на главата, а цветът на кожата му бе пепеляво сив. Главата, тялото и ръцете бяха покрити с нещо като племенна татуировка, която бе черна на цвят. Очите му бяха напълно черни. Дъщеря ми също го бе забелязала вече и бе изпаднала в пълна истерия. През главата ми минаха хиляди мисли - едновременно в опит да осмисля какво виждам, да успокоя детето и да намеря начин да се измъкнем от тук по най-бързия начин. Внезапно съществото отвори устата си и се чу писък с висока честота. След това разтвори крилата си и полетя. Мина над автомобила. Дадох газ и се отдалечих от мястото.

********************

Тази среща изглежда не е била случайна, защото човекът разказва, че са започнали да се случват и други странни неща - като необичайни телефонни обаждания. Това много прилича на историята с Мотман в Пойнт Плезънт.

За първи път чувам за демон / криптид с татуировки. Интересно.

http://misterika.blogspot.bg/2017/06/blog-post_29.html

_________________
Docendo discimus!
avatar
Георги
Главния
Главния

Posts : 1201
Join date : 10.04.2015

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите