Снимки и изчезвания: Джони Гош

Go down

Снимки и изчезвания: Джони Гош

Писане by Георги on Вто 04 Юли 2017, 06:18

Джони Гош е на 12 години, когато изчезва. Това се случва в Западен Де Мойн на 5 септември 1982. Той заработва малко пари като разнася вестници сутрин, но през въпросния ден родителите му започват да получават обаждане след обаждане от хора, които се оплакват, че вестниците им не са доставени. Баща му Джон и майка му Норийн се свързват с други разносвачи и разбират, че синът им все пак е взел вестниците, но след това следите му се губят. Започват да го издирват, скоро е намерена количката му пълна с неразнесени вестници.Властите започват да издирват свидетели, за да разберат какво се е случило с момчето. Намират се хора, които казват, че до Джони е спрял един Форд с регистрационни номера извън щата. Шофьорът е питал момчето за посоката. Отделно от това изглежда втори човек е следял пеша детето. Никой от двамата мъже не е идентифициран. Малко по-късно се появява информация, че в Оклахома са видели момче което прилича на Джони и което е било теглено от двама възрастни. Дали това наистина е бил изчезналият Гош и ако, не кой е бил, така и никога не се установява. Случаят замира.

След близо две десетилетия обаче майката на Джони започва да твърди странни неща. Норийн вярва, че през 1997 е била посетена от вече порасналият ѝ изчезнал син. Младият мъж и разказал, че е успял да избяга от хората, които го държали в плен, но те все още го издирвали, затова не можел да остане още за дълго. Помолил майка си да обещае, че няма да разказва на никого за срещата им, именно затова жената едва след няколко години излязла с тази информация. Изглежда предполагаемият ѝ син не бил сам. През цялото време отвън в сенките се спотаявал още един човек.

Дали това е истина или Норийн си измисля? Познавам хора, чиито близки са загинали и постепенно те започват да се побъркват и да твърдят, че са ги виждали. Дали пък някой просто не се е направил на нейния син? Какво обаче би целял с това? А ако наистина е бил Джони, защо не е отишъл в полицията?

Странностите не свършват до тук. На 1 септември 2006 Норийн намира три фотографии оставени на верандата ѝ. На едната от тях се виждат три завързани момчета. Едното от тях прилича на Джони Гош. На втората фотография, която е черно бяла се вижда само едно завързано момче, а третата показва обесен мъж. Тук слагам само първата снимка:Според някои хора обаче тези снимки не са истински. Хора твърдят, че са виждали трите вързани момчета още през 70-те години. Те не са отвлечени, просто са си играли, пробвали са кой пръв ще се измъкне от въжетата. Има информация, че полицията е разследвала тази или подобна снимка с три вързани момчета в края на 70-те, но явно самата снимка е потънала някъде дълбоко в полицейските архиви или дори е унищожена / загубена. Така, че засега не може да се провери дали снимката оставена пред вратата на Норийн е на нейния син или е някаква друга. Дали просто някой груб шегаджия не си е направил шега с нея като остави тази снимка на съвсем други момчета?

http://misterika.blogspot.bg/2017/07/blog-post_4.html

_________________
Docendo discimus!
avatar
Георги
Главния
Главния

Posts : 1201
Join date : 10.04.2015

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите