Изчезналият за 10 минути самолет

Go down

Изчезналият за 10 минути самолет

Писане by Георги on Пет 28 Юли 2017, 05:02

Тази история почти сигурно е пресилена и е по-скоро градска легенда, а не напълно достоверен случай. Все пак знаем, че в много градски легенди има поне частица истина.

Това се случило в края на 60-те, а според други в началото на 70-те. Някои версии на разказа дори посочват точна година - примерно 1971. Пътнически самолет се приближавал към международното летище на Маями, САЩ. Всичко било нормално, но изведнъж всякакъв радио контакт с машината се изгубил, освен това изчезнала и от радарите. На диспечерите на земята им се изправила косата - това можело да означава само едно - самолетът се е разбил. Веднага изпратили молба до всички други самолети в района да се оглеждат за издигащ се от земята дим.

Внезапно обаче, след 10 минути самолетът отново се появил на радарите и радио-връзката била възстановена. Още по-странно - той се намирал в точката, в която изчезнал. На борда никой не бил забелязал нещо странно - нито екипажа, нито пътниците. Старши пилотът продължил разговора от там от където бил прекъснат без дори да осъзнава, че хората на земята са били последните 10 минути в паника. Чак когато кацнали, разбрали, че 10 минути им се губят, дори часовниците на всички на борда били с толкова назад.

http://misterika.blogspot.bg/2017/07/10.html

_________________
Docendo discimus!
avatar
Георги
Главния
Главния

Posts : 1201
Join date : 10.04.2015

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите