Дискусия за проблемите и развитието на форума
+5
Християн
pajak
Stoyan
Станислав
Георги
9 posters
Страница 1 от 1
Дискусия за проблемите и развитието на форума
Тема по желание Вие сте.
Георги- Главния
Re: Дискусия за проблемите и развитието на форума
Форумът е в много начален етап и може да претърпи промени. Предлагайте своите идеи или споделяйте проблеми тук.
Ще започна с цвета на буквите. Искате ли да останат зелени?
+ Плюсовете са, че не дразнят очите и се четат лесно (поне при мен, не знам при Вас).
- Минусите са, че зеленият им цвят се счита за "ретро" - преди доста време форумите бяха с такъв цвят. Друг минус е, че става шарено в сравнение с други форуми и може би този цвят не е съвсем в духа на паранормалното и на Мистерика.
+ Плюс е, че няма да видите много други форуми с такъв цвят
Едит.
Ще започна с цвета на буквите. Искате ли да останат зелени?
+ Плюсовете са, че не дразнят очите и се четат лесно (поне при мен, не знам при Вас).
- Минусите са, че зеленият им цвят се счита за "ретро" - преди доста време форумите бяха с такъв цвят. Друг минус е, че става шарено в сравнение с други форуми и може би този цвят не е съвсем в духа на паранормалното и на Мистерика.
+ Плюс е, че няма да видите много други форуми с такъв цвят
Едит.
Ще съпоставя разликата между зелени и бели букви. Вие решете кои се четат по-лесно.
Станислав- Любител на паранормалното
Ako moje da slojite edna virtualna klaviatura s kirilica bi bilo 4udesno ulesnenie za takiva kato mene koito jiveqt v 4ujbina.
Stoyan- Читател
Ще проверя, стига тази платформа да позволява това
Георги- Главния
Stoyan написа:Ako moje da slojite edna virtualna klaviatura s kirilica bi bilo 4udesno ulesnenie za takiva kato mene koito jiveqt v 4ujbina.
Не е ли по-лесно да си свалите виртуална клавиaтура като безплатна програма и така да пишете? Потърсих в нета, има доста. Пробвах тази - работи http://free_virtual_keyboard.bg.downloadastro.com/
Но и всяка друга би трябвало да върши работа.
Станислав- Любител на паранормалното
Точно зелените букви на черният фон пък на мен много ми харесват.Не знам ретро ли са какви са обаче се четат идеално и това е едно от нещата ,които ми харесват тук.А дори мисля ,че си подхождат и на тематиките във форума.Шареното също е добре.Аз го намирам за модерно ,а не за ретро.Това улеснява и е красиво същевременно.Не съм посещавал чак толкова много форуми за да се правя на специалист ,но едно нещо като ти харесва не го бутай повече за да не го развалиш.А онзи читател ,който се исказа ,че бил демоде и прочее - просто се направи на важен според мен. ("Така че хич да не ви пука на сайдера всичко ви се пише на гъзът" Този хумор накрая май не трябваше да го пиша ама не можах да се стърпя ха ха
pajak- Любител на паранормалното
Чат има ли? Не го открих. Може би във форумите няма, но аз си питам за всеки случай как стоят там нещата?
Последната промяна е направена от Християн на Сря 15 Апр 2015, 14:19; мнението е било променяно общо 1 път
Християн- Зелено човече
По принцип има възможност за добавяне на чат и към форума, но решихме засега да има чат само в блога
Георги- Главния
Добре, благодаря.
Християн- Зелено човече
Когато се сложи нова тема се увеличават и мненията.Примерно в един раздел има една тема без писано в нея обаче пише че има една тема и едно мнение,а трябва да пише че са 0.
nitroto- Конспиратор
За първо мнение се брои това на създателя на темата, затова пише, че има едно мнение.
Атина- Палада
Харесвам цвета и дизайна. Дори когато си направя свой ще си позволя да взаимствам черния цвят и зелените букви.
Християн- Зелено човече
Вече форумът има директен линк към блога - заглавието "Мистерика" и
"Линк към блог Мистерика" водят обратно към блога.
"Линк към блог Мистерика" водят обратно към блога.
Допадат ли ви звездичките под никовете? Има възможност да се заменят или изобщо премахнат.
На мен ми допадат, а Нитрото беше казал, че иска повече звезди за себе си
Георги- Главния
Не пречат, нека си стоят, освен това от тях лесно се вижда кой е администратор/уебмастър/модератор, ако някой иска нещо да пита - да знае кой.
Атина- Палада
В последно време забелязвам, че в доста теми със статии се дават само линкове към други сайтове и се поства единична картинка от статията. Не е ли по-добре да се копира цялата статия и най-отдолу да се дава линк към нея? По-прегледно и красиво е, а и функционално.
Всеки сам си решава
Георги- Главния
Забележката е правилна.Така май ще е по добре наистина.Борислав написа:В последно време забелязвам, че в доста теми със статии се дават само линкове към други сайтове и се поства единична картинка от статията. Не е ли по-добре да се копира цялата статия и най-отдолу да се дава линк към нея? По-прегледно и красиво е, а и функционално.
И аз мисля, че е по-добре да се копира цялата статия във форума. Така форумът се обогатява откъм съдържание, а и ако на другото място съдържанието се премахне, при нас си остава.Борислав написа:В последно време забелязвам, че в доста теми със статии се дават само линкове към други сайтове и се поства единична картинка от статията. Не е ли по-добре да се копира цялата статия и най-отдолу да се дава линк към нея? По-прегледно и красиво е, а и функционално.
Атина- Палада
Именно и аз това имах предвид (застраховка ако на другото място се изтрие).Досега не копирах целия текст единствено защото си мислех ,че товаря излишно форума.Но след като и други са на това мнение вече ще качвам целия текст.А и наистина не е зле всичко събрано на едно място.Така със сигурност ще се увеличат и читателите според мен.
Similar topics
» ВАЖНО: Как да се регистрирате във форума!
» Как се вграждат YouTube клипове във форума
» На някой друг забива ли му форума?
» ВАЖНО: Правила на форума (ъпдейт 17.05.2015)
» Как се вграждат YouTube клипове във форума
» На някой друг забива ли му форума?
» ВАЖНО: Правила на форума (ъпдейт 17.05.2015)
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите