От архивите: НЛО над училище в Уелс (1977)
Страница 1 от 1
От архивите: НЛО над училище в Уелс (1977)
Броуд Хевън е малък град в Уелс, Великобритания. Вече 40 години той е свързан с една неразгадана мистерия. Годината е 1977 и един начален клас в местното училище си играе на училищната площадка. По едно време те се втурват уплашени в стаята на директора с твърдението, че над училището лети нещо сребристо. Директорът решава, че децата си правят шега и не излиза навън, за да провери, решение за което съжалява в последствие. През следващите дни децата не се отказват от историята си и дори настояват полицията да разследва случая.
Ето как учениците са нарисували странния обект, прави ми впечатление, че всяко дете е видяло нещо различно, макар и близко до рисунките на другите:
40-години никой не дава отговор какво е летяло над училището през онзи далечен ден, а тази година хората са се събрали отново в града по случай годишнината и все така продължават да търсят истината.
Накрая една вметка от мен - Броуд Хевън буквално се превежда като "Широк Рай". Как с такова име да не очакваш, че градчето ще привлече нещо паранормално...
http://misterika.blogspot.bg/2017/03/1977.html
Ето как учениците са нарисували странния обект, прави ми впечатление, че всяко дете е видяло нещо различно, макар и близко до рисунките на другите:
40-години никой не дава отговор какво е летяло над училището през онзи далечен ден, а тази година хората са се събрали отново в града по случай годишнината и все така продължават да търсят истината.
Накрая една вметка от мен - Броуд Хевън буквално се превежда като "Широк Рай". Как с такова име да не очакваш, че градчето ще привлече нещо паранормално...
http://misterika.blogspot.bg/2017/03/1977.html
Георги- Главния
Similar topics
» От архивите на ЦРУ
» От архивите на ЦРУ: НЛО над Непал
» От архивите: НЛО наблюдението на преподобния Гил
» От архивите: НЛО и извънземни (Англия, 1901)
» От архивите: извънземни крадящи алуминий
» От архивите на ЦРУ: НЛО над Непал
» От архивите: НЛО наблюдението на преподобния Гил
» От архивите: НЛО и извънземни (Англия, 1901)
» От архивите: извънземни крадящи алуминий
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите